BK Örnen

Boxningsklubben Örnen - BK Örnen

BK Örnen, boxningsklubben för rolig boxning och träningsboxning. På Södermalm i Stockholm. Boxning, motionsträning, pugilist, fitness.  

Örnens Års Möte 2015

 

BK Örnens årsmöte

Tisdagen den 20/1 hölls årsmöte på BK Örnen för att sammanfatta årets som varit. Ekonomiskt gjorde klubben ett bättre år än året dessförinnan tack vare ett ökat antal motionärer. Så tack alla motionärer som genom att komma och träna stöttar BK Örnens verksamhet! 

 

image.jpg

BK Örnen har haft 9 aktiva tävlingsboxare med startbok under det gångna året.

BK Örnen prisar följande boxare :

Lise Sandebjer, 51 kg, förlorade sin inledande kvartsfinal på SM men har efter det besegrat svenska ettan och under året varit rankad tvåa och varit / är aktiv i landslaget.

image.jpg

Lise fick på årsmötet pris för bästa damsenior och den prestigefyllda vandringspokalen ”Bagare Olssons hederspris”. 

image.jpg

Mia Bromander 54 kg

  • har gjort stora framsteg under året och tog hem guld på Nybörjar-SM. Hon gick nio matcher under säsongen och fick pris för detta. 
image.jpg

 

Förövrigt Celine Giertta 64 kg gjorde debut under säsongen och tog silver på mellansvenska mästerskapen. 

På herrsidan har Bilghem Dalbudak 60 kg gått sju matcher och tagit guld på både Falken Cup och Värend Box Open! Pris för bästa herrsenior gick till Bilghem! 

Gustav Tell 64 kg gjort en kanonsäsong med bl.a. guld på Värend Box Cup! Gehdi Mohamed tog silver på Falken Cup och Sweden Box Cup. 

Kawyan Zangana har gjort en väldigt fin säsong som diplomboxare och vunnit de flesta av sina fyra matcher. Kawyan fick pris för bästa prestation i skola och boxning. 

Karzan Selim 64 kg har under säsongen gått över till proffsboxning och vann sin debut i december 2013. 

 

 

BK Örnen har under året erbjudit fyra ledarledda motionspass/vecka, vilket år 2015 kommer utökas till fem pass/vecka. Pris för drop-in kommer höjas från nuvarande 80 kronor till 100 kronor. Klippkortet och övriga priser förblir oförändrade. 

 

BK Örnen tackar alla tränare och motionärer som har gjort och gör BK Örnens verksamhet möjlig och som har bidragit till föreningens framgångar!