BK Örnen

Boxningsklubben Örnen - BK Örnen

BK Örnen, boxningsklubben för rolig boxning och träningsboxning. På Södermalm i Stockholm. Boxning, motionsträning, pugilist, fitness.  

Topping med Finska Landslaget Finland , Tammerfors den 2/1-4/1

Team Perkele toppar till Golden Girl och åker till Tammerfors Finland sparra med Finska landslaget. Detta är fortsättning av samarbete mellan Finska landslag boxare och Team Perkele . 

Finska 51 kg och 57 kg var  hos  oss i Örnen innan Jul . Nu står det tur 51 kg , 54 kg och 60 kg . Vi tar med oss Värnamo Guld tjejen Agnes Alexion och hennes Tränare Ulf Persson , Agnes är bekant med oss sen länge sedan , hon kommer då och då toppar sig hos oss i Örnen. 

Alltid lika kul att få Agnes besök .Hon har vunnit den mesta i Junior sidan , VM Guld , EM guld och UOS Brons . Agnes bli första år senior Boxare i år och vilken fin start att kunna sparra med våran Fadma och speciellt FInska 60 kg Nordiska Mästare  och 5 färdiga finska mästare ; Mira Potkonen . 

Mira är bästa i Norden och definitivt en av top boxare i 60 kg i international nivå . Mira gjorde riktig bra säsong och boxare i kvarts final i VM . Hennes sista match var väldigt jämn mot 5 väldiga VM mästaren Katie Taylor som också vann Guld i VM.

Det här bli kanon resa , som det har alltid varit när Team Perkele åker Finland. 

 

 

image.jpg

Först kvällsbåt till Åbo Finland , hytt mysigt ;)

image.jpg

Finska Landslag 48 kg Lotta , 51 kg Satu , 54 kg Marjut , 60 kg Mira 

Team Perkele 48 -51 kg Lise , 5 kg Mia , 57 kg Fadma och 60 Lucy 

 

Värnamo BK 60 kg Agnes