BK Örnen

Boxningsklubben Örnen - BK Örnen

BK Örnen, boxningsklubben för rolig boxning och träningsboxning. På Södermalm i Stockholm. Boxning, motionsträning, pugilist, fitness.  

Golden Girl Box Cup 2015 Dag 2 Semifinals

Golden Girl dag 2

På lördagen var det dags för Lucy, Fadma och Lise att gå semifinaler! Lucy var först ut på dagens första pass. Hon mötte Lynn Calder från Springhill ABC. Lucy höll gameplay och boxade avslappnat och explosivt och höll sin motståndare på distans med långa raka slag och hade kontrollen. Klar vinst med 3-0 och Lucy klar för final! 

 

image.jpg

Lise var först ut på kvällens elitpass där hon mötte Juliana Söderström från DIF. Lise fortsatte sin avslappnade explosiva boxning och satte mer och mer press för varje rond som gick.

Matchen var väldigt jämn och ingen visste vem som skulle gå ut som segrare. Den slutade dock 0-3 till Juliana, vilket betyder att Lise missar chansen att få möta ryska 51 kg som tog VM-brons i november. 

Fadma mötte den explosiva och hårtslående ryskan Tatiana Zrazhevskaya. Fadma följde gameplay och gav inte ryskan utrymme och nötte närkamp i fyra ronder. En stark insats från Fadma som äntrade ringen igen efter tre års frånvaro. 

 

Bra Lise och Fadma , ni har gjort kanon GG 2015 

Bra Lise och Fadma , ni har gjort kanon GG 2015 

I morgon på söndag Är det final för Mia och Lucy !